Huwelijk

Hèt hoogtepunt dat zich uitstekend leent voor het toepassen van video.
De prachtige beelden en de emotie van die dag, een mooie herinnering voor later. Maar video kan ook op een verrassende manier worden ingezet rond en op de dag zelf. Een paar voorbeelden:

Uitnodiging
Verras je gasten met een korte uitnodigingsvideo.
Dit kan bij voorbeeld met opnamen vanaf jullie toekomstige trouwlocatie waarbij je samen zelf de uitnodiging uitspreekt.

Felicitatievideo
Een leuke optie voor de ceremoniemeester, familie of vrienden is om een video samen te laten stellen waarin alle gasten een persoonlijke felicitatie of boodschap over brengen. Dit kan op verzoek vooraf waarbij de gasten van te voren een zelf opgenomen filmpje aanleveren of op de huwelijksdag zelf waarbij we een kleine “studio” inrichten. Hier kunnen gasten binnen lopen voor een opname van hun persoonlijke felicitatie aan het bruidspaar. Ik maak daarvan een mooie compilatie.

Eerste flash-back
Je kunt hiermee de gasten van het bruiloftsfeest ‘s-avonds al verrassen met de eerste videobeelden van de huwelijksceremonie.

Bedankvideo
Na de huwelijksdag nemen we een korte video op waarin jullie je gasten bedanken voor hun aanwezigheid, felicitaties en cadeau’s.

Social media
Als je een actieve social media gebruiker bent kun je korte video’s online plaatsen. Bij voorbeeld een snelle eerste impressie van het huwelijk of een bedankvideo. Je maakt hiermee je social media bijzonder attractief.

Video’s die je wilt delen met anderen, zoals uitnodigingsvideo’s en bedankvideo’s, kan ik als bestand aanleveren. Deze kun je dan zelf doorsturen. Ook kan ik de video’s op een afgeschermde plek op internet plaatsen. Je krijgt dan een link die je eenvoudig kunt delen.

Uiteraard nemen we de trouwdag van te voren door.
Ik vind het belangrijk om de opdracht goed met jullie door te spreken om zo ook een optimaal gevoel te krijgen van wie jullie zijn en hoe ik het best rekening kan houden met jullie wensen.
Hierbij komen de op te nemen onderdelen van de dag, het verloop van de dag, maar ook jullie muziekwensen aan de orde.
Ook krijg ik graag een goed beeld van van welke personen op deze dagvoor jullie extra van belang zijn.
Deze voorbereiding is onmisbaar om tot een mooi en zo persoonlijk mogelijk resultaat te komen.

Tijdens de dag zelf stem ik praktische zaken af met de ceremoniemeester en met de eventuele fotograaf.
De huwelijksceremonie neem ik, als de situatie dat toe laat, met twee camera’s op.

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden.
Je kunt uiteraard kiezen voor een totaal pakket met een video van de hele dag van de voorbereidingen tot en met de bruiloft, maar ook voor afzonderlijke onderdelen.
Graag wil ik met jullie de opties doorspreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s