Recensies

140609 Moi-1

Bekijk hier mijn recensies.

Je kunt hier ook zelf een recensie achter laten.

4 gedachten over “Recensies”

 1. Jan,
  Thnx voor de prachtige herinneringsvideo die jij gemaakt hebt van mijn overleden vader.
  Met het videomateriaal dat we van hem hadden, heb jij een hele mooie compilatie gemaakt.
  Ik bekijk de beelden regelmatig en beleef dan weer de dierbare momenten die we met hem hebben meegemaakt.
  Je hebt in de video mijn vader op een respectvolle manier weergegeven met de beelden die hem zo herkenbaar maakte. Heel erg bedankt!!
  Marjan.

 2. Jan bedankt voor het maken van de film test loop start to run voorjaar 2017 bij de Argo Atletiek te Doetinchem. Nog steeds is de film zichtbaar in de kantine. Bedankt namens een trainer Ida Jacobs

 3. Jan, Bedankt dat je onze herinnering aan ons samen “100 jaar feestje” hebt willen vastleggen
  op beeld. (10 juni ’17)
  Wij vonden dat je het erg mooi en logisch in elkaar gezet hebt. Van begin tot het einde zijn de hoogtepunten goed gefilmd en in beeld gebracht, terwijl wij jou haast niet gezien hebben.
  Je begon de film zelfs met onze uitnodigingskaart!
  In onze voor -bespreking had je duidelijk uitgelegd hoe je werkte en wij konden onze verwachtingen en wensen kenbaar maken aan jou.
  We bemerkte wel dat je erg secuur en kritisch bent. Achteraf was jij pas tevreden toen wij dit ook waren.
  Dus we zijn meer dan 100% tevreden en zijn dan ook blij, na een lange zoektocht jou gekozen te hebben om deze heugelijke gebeurtenis van ons, voor altijd vast te leggen!
  Jan, je mag trots zijn op jezelf om zo’n topprestatie neer te zetten! Shapoo!
  Koen en Linda Kloppenburg.

 4. Beste Jan, bedankt voor de prachtige vastlegging van onze huwelijksdag! Wij kijken terug op een fantastische dag. Jij hebt alle hoogtepunten en speciale momenten heel mooi weten vast te leggen, waardoor we de dag keer op keer met een grote glimlach opnieuw kunnen beleven en heerlijk kunnen nagenieten. Vooraf hebben we besproken wat onze wensen en verwachtingen waren. Je hebt ontzettend goed aangevoeld wat we wilden! Van tevoren heb je de locatie al bezocht om een indruk te krijgen van het licht en verschillende goede posities te bepalen. Alles ging in goed overleg en op de dag zelf hadden we niet eens in de gaten dat er gefilmd werd. Het eindresultaat zijn twee films. Een lange versie voor onszelf, met daarin de dag van begin tot eind. En een kortere versie met alle hoogtepunten om met vrienden en familie te delen. Heel mooi hoe de beelden zijn gemonteerd met muziek van onze bruiloft eronder, afgewisseld met stemmen en achtergrondgeluiden. Ons JA-woord is duidelijk te horen! Jan, ontzettend bedankt!
  Rick & Angelique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s